ITrainee

Ben jij een jonge professional met 0 tot 2 jaar werkervaring, heb je affiniteit met ICT, ben je proactief en vind je het leuk om aan de slag te gaan met het automatiseren van processen? Meld je aan voor een SAP traineeship en krijg de bijzondere mogelijkheid om bij grote opdrachtgevers aan de slag te gaan als SAP consultant.

ITrainee zoekt pas afgestudeerde Bachelor- en Masterstudenten die interesse hebben om SAP consultant te worden. Je bent dan verantwoordelijk voor het functionele/bedrijfskundige aspect en word je de functionele specialist in een van de modules van SAP.  

Bij ITrainee hebben we ons eigen SAP College. Het intensieve traineeship, de SAP opleiding, duurt zo’n 3 maanden. Een mooie aanvulling op de studie die je (bijna) hebt afgerond. Je leert de praktijk vanuit de bedrijfskundige kant en de functionele SAP kant.  

Ben je benieuwd of je in aanmerking komt voor ons traineeship? Neem contact op met Myrte Pieterse | myrte.pieterse@itrainee.nl of 073 751 17 25, dan kijken we samen of je geschikt bent!  

Ben je benieuwd naar verhalen van trainees of wil je meer informatie? Kijk dan op traineeshipsapconsultant.nl of volg ons op facebook.com/itrainee of twitter.com/itraineenl.

 

 

Summary