BDO

Over BDO

BDO behoort wereldwijd tot de top 5 van accountants- en advieskantoren. Met ruim 2.150 collega’s, werkend vanuit 28 vestigingen verspreid over geheel Nederland, dragen we bij aan het realiseren van onze strategische doelstelling: het bieden van de allerbeste service én het leveren van topkwaliteit. Dat kan alleen door sterke relaties met onze klanten op te bouwen. Als BDO’er kijk je daarom over de grenzen van je vak- en branchekennis. Je maakt gebruik van al je expertise en talenten en komt zo samen tot nieuwe inzichten en nieuwe kansen.

Nieuwe perspectieven voor jou

BDO biedt nieuwe perspectieven. Niet alleen aan onze klanten maar zeker ook aan onze medewerkers. BDO geeft je de ruimte om jezelf optimaal te ontwikkelen. Stilstand is geen optie. Als je bij ons aan de slag gaat, weet je zeker dat je zult groeien. We helpen je bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van je talenten en vaardigheden. Niet alleen op vakinhoudelijk vlak, ook op persoonlijk vlak. Hiervoor scheppen we alle randvoorwaarden. In de BDO Academie hebben we alle ontwikkelmogelijkheden die we faciliteren gebundeld. Je kunt hierbij denken aan beroepsopleidingen, leertrajecten op het gebied van vaardigheid en vaktechnische trainingen. Deze worden ‘op maat’ aangeboden, afgestemd op jouw individuele behoefte.

Carrièremogelijkheden

We bieden een sfeer waarin we werken als één team; professioneel en informeel met een no-nonsense aanpak. Wil jij alles uit jezelf halen en jezelf optimaal ontwikkelen? Aarzel dan niet en informeer naar jouw carrièremogelijkheden. We bieden niet alleen uitdagende starterfuncties met veel eigen verantwoordelijkheid, ook voor een (afstudeer)stage kun je bij ons terecht.

Meer weten?

Neem dan contact op met Chris Berendse, Campus Recruiter IT AUDIT, Tel: +31 (0)6 817 450 41, e-mail: Chris.Berendse@bdo.nl of ga naar www.werkenbijbdo.nl

Summary

Location Headquarters in The Netherlands:
Eindhoven
Location Headquarters:
Brussels, Belgium
Employees Worldwide:
55000
Locations in The Netherlands:
Alkmaar
Alphen aan den Rijn
Amersfoort
Amstelveen
Arnhem
Breda
Den Bosch
Den Haag
Den Helder
Dordrecht
Ede
Eindhoven
Emmen
Groningen
Haarlem
Heerlen
Helmond
Hengelo
Leiden
Maastricht Airport
Nijmegen
Nunspeet
Roosendaal
Rotterdam
Tilburg
Utrecht
Westfriesland
Westland
Zutphen