BDO

OMDAT MENSEN TELLEN

In onze dienstverlening draait het om mensen. Voor ons bestaat accountancy en advisering uit meer dan alleen regels en cijfers. We luisteren, denken mee en geven onze klanten integer en objectief advies. Dat vraagt van jou als toekomstig IT-Auditor meer dan alleen vakkennis en branchekennis. Het vraagt om betrokkenheid, ambitie en passie voor het vak en je klanten. In alles wat we doen streven we naar een duurzame relatie.
Dat is wat telt.

Jouw uitdaging als IT-auditor bij BDO

Als startend IT-auditor verzorg je mede de audits van IT-omgevingen van onze klanten. Je werkt mee aan onderzoeken om te komen tot een onafhankelijke-derdenverklaring, bijvoorbeeld een Third Party Mededeling (TPM) of een ISAE 3402 onderzoek. BDO IT is marktleider in softwarecertificering, dus ook het beoordelen van (met name) financiële en logistieke software is onderdeel van je werkzaamheden.

In het kader van de jaarrekeningcontrole opereer je op het grensvlak van de accountancy en IT. De werkzaamheden bestaan dan uit het ondersteunen van accountants bij het controleren van geautomatiseerde informatiesystemen. Als medewerker binnen BDO ben je verantwoordelijk voor het gehele traject van adviesdiensten aan onze klanten samen met jouw leidinggevende. Dat betekent dat je betrokken bent bij de uitvoering van de opdrachten, waarbij je veelvuldig klantencontact hebt. Ons klantenpakket bestaat voornamelijk uit het middelgrote tot grote Nederlandse bedrijfsleven.

Investeren in talent

We bieden je professionele uitdaging en verdiepingsmogelijkheden. We willen voor onze medewerkers de ruimte creëren om hun eigen passie te vinden en hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen en vervolgens optimaal te benutten. Jij bent immers van grote toegevoegde waarde in de dienstverlening naar onze klanten. Daarom vinden wij persoonlijke talentontwikkeling zo belangrijk. ‘Doen waar je goed in bent’, is ons motto. Want als je kunt doen waar je goed in bent, kun je daarin groeien, uitdagingen aangaan en carrière maken. Hiervoor scheppen we alle randvoorwaarden. Wij stimuleren het als je naast het werk voor onze klanten tevens actief bent op je vakgebied, bijvoorbeeld binnen de beroepsorganisatie NOREA, als spreker op seminars of met publicaties in vakbladen. We bieden een sfeer waarin we werken als één team; professioneel en informeel met een no-nonsense aanpak.

Heb je de ambitie om als IT-auditor aan de slag te gaan in een sfeer waarin je werkt als één team; professioneel en informeel met een no-nonsense aanpak, aarzel dan niet informeer naar jouw carrièremogelijkheden. Voor meer informatie kun je terecht bij Laura van Dolder, Adviseur Werving & Selectie, tel.: (020) 543 21 64.

werkenbijbdo.nl

Summary

Location Headquarters in The Netherlands:
Eindhoven
Location Headquarters:
Brussels, Belgium
Employees Worldwide:
55000
Locations in The Netherlands:
Alkmaar
Alphen aan den Rijn
Amersfoort
Amstelveen
Arnhem
Breda
Den Bosch
Den Haag
Den Helder
Dordrecht
Ede
Eindhoven
Emmen
Groningen
Haarlem
Heerlen
Helmond
Hengelo
Leiden
Maastricht Airport
Nijmegen
Nunspeet
Roosendaal
Rotterdam
Tilburg
Utrecht
Westfriesland
Westland
Zutphen