Allianz

De beste werkplek voor de grootste talenten

Interessante projecten in een internationale omgeving, waar geen dag hetzelfde is. Dat kun je verwachten bij verzekeraar Allianz. Ons doel is de verzekeraar te zijn met de meest loyale klanten. En daarbij kunnen we ook jouw kennis, inzet en enthousiasme goed gebruiken.

Wie is Allianz?

Allianz is een onderdeel van Allianz Group, een van de grootste financiële instellingen ter wereld met ruim 85 miljoen klanten in meer dan 70 landen en meer dan 147.000 medewerkers. In Nederland richten we ons met 1.100 professionele en gedreven collega’s op schadeverzekeringen, levensverzekeringen, inkomensverzekeringen en vermogensbeheer. We onderscheiden ons met innovatieve producten en diensten, een grote innovatiekracht en een flexibele en slagvaardige organisatie.

Wat kun je verwachten bij Allianz?

Je kunt bij ons heel veel over het verzekeringsvak ontdekken. Omdat we een topspeler zijn in het verzekeren van grote, nationale en internationale risico's, kunnen we interessante projecten aannemen. Daardoor heb je volop mogelijkheden om jouw ambities waar te maken. Je kunt je bij ons breed ontwikkelen, maar ook uitgroeien tot een echte specialist.

Volop ruimte voor ontwikkeling

Je krijgt bij Allianz alle ruimte voor eigen initiatief, verdieping en persoonlijke ontwikkeling. Als je inzet en interesse toont, is elke dag anders. Je hebt veel verantwoordelijkheid en wordt uitgedaagd kansen met beide handen aan te pakken.  En tijdens je loopbaan heb je verschillende cursus- en opleidingsmogelijkheden.  Onder meer  bij de Allianz Academy.  Via deze academy kun je bijvoorbeeld programma’s volgen om je te specialiseren, maar ook om je leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen.

Internationale carrièremogelijkheden

Allianz maakt deel uit van een Benelux-organisatie. Dat betekent dat de kans groot is dat je samenwerkt met collega’s uit België en Luxemburg. Maar ook met andere nationaliteiten uit het Allianz-netwerk heb je contact. Als wereldwijde verzekeraar bieden we je bovendien internationale carrièremogelijkheden.

Veel verschillende functies

Bij Allianz hebben we  een grote diversiteit aan functies. Zeker als je een juridische, (bedrijfs)economische, financiële of commerciële opleiding hebt. Daarnaast hebben we steeds meer behoefte aan talenten met een opleiding op het grensvlak van economie en informatietechnologie.  

Interesse?

Lijkt het je wat om bij een topspeler in de verzekeringswereld aan de slag te gaan? Meer informatie vind je op www.allianz.nl/werkenbijallianz.html. 

Kader

Summary  
Location Headquarters in The Netherlands Rotterdam
Location Headquaters Munich, Germany
Employees Worldwide 147,000
Employees Netherlands 1,100

Summary