IThappens.nu

Over IThappens.nu
IThappens.nu is een nieuwsplatform voor Informatie Management studenten, bedrijven en geïnteresseerden in Informatie Management. Op dit platform zal er de ruimte geboden worden aan interviews, populair wetenschappelijke artikelen, columns, bedrijfsbezoeken en andere vormen van nieuwsuitingen.

Dit platform is opgezet vanuit Asset | SBIT en wordt dan momenteel ook volledig gevuld door Asset | SBIT leden. Echter is er ook de mogelijkheid voor bedrijven en andere auteurs om hun bijdragen te leveren. Lijkt het je ook wat om voor IThappens.nu te schrijven, stuur dan een bericht naar info@ithappens.nu.

Wat maakt IThappens.nu anders dan de andere nieuwsplatformen?
Wij van IThappens.nu onderscheiden ons zelf doordat wij allen studenten zijn die een verse blik kunnen werken op dilemma’s die spelen op het gebied van Informatie Technologie, Informatie Management of Management in het algemeen.

Verder is het ons doel om een frisse, jonge en moderne uitstraling te creëren, nieuwe technieken op het gebied van media een kans te geven.

Voor verdere vragen kunt u natuurlijk altijd een mail sturen naar info@ithappens.nu. Lees nu onze IT gerelateerde artikelen!